Alla goda ting är tre – här får ni mina

Alla goda ting är tre – här får ni mina!

Man säger att alla goda ting är tre. Och så vips tar man tre chokladbitar som om man fick. Man säger att alla goda ting är tre. Och så tar man tre hoppsasteg för att man är glad. Man säger att alla goda ting är tre. Och man pussar tre gånger på kinden för att man är utomlands och tog seden dit man kom. Man säger att alla goda ting är tre och låter sig själv få ta något mer än två. Man säger att alla goda ting är tre. Man tar tretår men jag vet inte om den sista tåren kaffe smakar bättre än den första. Man säger… men vad gör man. Mina goda ting är tre idag:

  • Lunchmötet med Södertälje och Nacka! Och att alla klokheter kunde röras ned i samma underbara pedagogiska soppa. Det ringde ut alldeles för fort. Och ingen gillade skolklockan. Mer tid ville vi ha!
  • Mina favoritköksmästare som tittade på mig med glädje och såg att jag klippt håret. Jag kände mig genast så fin. Och så glad. Sen åt jag spagetti med parmesanost.
  • Att jag kom in i ett rum och så började personen i det rummet prata och prata och svara på saker som inte jag hade frågat men som i all vänlighet kanske borde frågas om och besvaras av men jag var mest tyst och såg med glädje på och lyssnade med vackra öron på det som berättades och som jag inte hade frågat om. Jag stod och log så där som man gör när man hör någon berätta och prata och vara allmänt klok och självbesvarande.
Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.