Körlingarna en gång i tiden

Mina rötter, mina rötter. Jag är rotfäst. Jag är fäst vid mina rötter. Utan dem vore jag ingenting. Frågan är om jag ens funnits! Tackar för det inkomna fotografiet! Ticketack! Utan nätet hade detta i stort sett varit omöjligt. Detta att jag från när och fjärran får fotografier över de  som tillhör min historia. Min farfar sitter vid pianot, hans syskon och far och mor sitter med i samma fotografi. Jag tänker att det trudiluttas en aning i det hemmet. Flera kompositörer ryms i fotografiet. Idag hör vi kanske barnsången; ”Nej, se det snöar! Det var farfars barnvisa.
Anne-Marie tackar och känner en djup ödmjukhet över historiens plötsliga uppdatering och nykänslorna detta skapar.  Anne-Marie
Standing_ Tancred, Signe, Arvid, Sofie, Edward. Sitting_ Nancy, August,wife Sofie, Sven, Felix
Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Släkten Körling och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Körlingarna en gång i tiden

  1. bettan skriver:

    HÖGTIDLIGT, VACKERT,HEMLIGHETSFULLT!!!
    mie

  2. Plura skriver:

    Snart får man väl sjunga den strofen.
    Alltid kul att se foton från anno dazumal. En air av värdighet och prydlighet. Inte ögonblickbilder som vi i den digital välden kan gössla med. Då var det mycket arbete innan tryckte på avslutaren.
    Kul att se dina anfäder tycker Plura

  3. Mifflan skriver:

    Härlig bild!
    Även han en stor inspiratör en gång i tiden!

  4. Filip Körling skriver:

    Min farfars far Tancred står längst upp till vänster, lyckades för ett tag sen hitta en bild av honom på nätet. Bara en google-sökning bort…

    http://www.flickr.com/photos/fkorling/3843333918

    /Filip

  5. Anne-Marie skriver:

    Vi är släkt. Hurra! Mina pappa är med på en släktbild … och tjohej släkting. A-M

Kommentarer är stängda.