Vackra verklighet

Verkligheten! Denna verklighet. Att vakna upp mitt i den. Och famna den med allt vad den innebär för mig. Jag råkade väldigt illa ut imorse, en bilolycka, och jag klarade mig bra. Chocken överväldigade mig men i samma stund polisen kom och rösterna i telefonen var goda, varma och omtänkande kunde jag lämna fantasin om den stora tänkta olyckan och uppleva verkligheten, det jag faktiskt varit med om.

Helt oskadd klev jag rakt ut i verkligheten. Jag tog tre djupa andetag. Jag såg solen, kände våren och hörde fåglarna kvittra någonstans ifrån. I en vägkorsning stod tryggheten och famnade mig och min upplevelse.

Idag vill jag därför bara vila i att verkligheten runt omkring mig är verklig. Jag klarade mig. Jag klarade mig! Nu väntar återigen livet!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

7 svar på Vackra verklighet

  1. Lotta skriver:

    Vilken lycka att du är välbehållen! Hoppas att du får en härlig helg där du får njuta lite extra mycket i just din verklighet. Ja, kanske till och med tillsammans med andra i deras verklighet. Det vore väl toppen? 🙂

  2. Maria skriver:

    Skönt att du klarade dig.

  3. Mats skriver:

    Huuuu! Den är tunn den där hinnan av trygghet som omsluter oss. Bli inte förvånad om chocken kommer i oväntade former den närmaste tiden.

    Det är snart tre år sedan jag körde av vägen och livet är sig fortfarande inte riktigt likt.

  4. IT-mamman skriver:

    Du klarade dig. Du gjorde det. Och jag är oändligt glad över det. Tacksam att just du finns och att du mår bra.

  5. pippi skriver:

    Tacksam för att du finns Anne-Marie!
    Kram

  6. Jesús skriver:

    Allt gott Anne-Marie och trevlig helg!!!

  7. jos skriver:

    Söta. Jag skickar kramar och kärlek i mängder. Du får inte mina textmeddelanden vilket är synd men jag älskar dig och är så glad att allt gick väl.

Kommentarer är stängda.