Upptäcksresande i skolvärldarna!

Körling fotograferar 2009

Det har satt fart i mig – fantasin, upptäckarglädjen, nyfikenheten – efter att ha fått en välkomstinbjudan till en helt annan kontinent. Jag ska resa!

Man kan se det som en utflykt (vilket märkligt ord – som om man flydde ut. Jag skulle hellre vilja säga en inflykt – att fly in i mig själv om jag fick använda något ord alls. Jag älskar att vänta och vrida på orden och så vill jag bli förstådd).

Jag kommer inte vara borta länge, men jag tror att resan kommer stanna länge i mig. I övrigt önskar jag nog att varje resa jag gör – oavsett om det är med ett pendeltåg och till mitt dagliga arbete  – påverkar mig på ett eller annat sätt.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Upptäcksresande i skolvärldarna!

  1. Mifflan skriver:

    Inflykt!!! Så himla bra!
    Här får du ett ord av mig: medsjuk. Jag är nämligen medsjuk på mina kompisar som byggt ett fint och nytt kök. Utan avund men jag vill med…

  2. Öpedagogen skriver:

    Åh vad Intressant med en INflykt! Väldigt INspirerande och INnovativt!
    Jag antar att du INte kommer vara INeffektiv utan INbjuder allehanda INfluenser du träffar på under dIN resa. Och glöm INte bort INcheckningen, då missar du dIN kontINent där du kanske ska INkvarteras hos en INdiankvinna eller varför inte hos en INdonesiska.

  3. Anne-Marie skriver:

    INbegriper er då det gäller. A-M

  4. Anne-Marie skriver:

    Det gäller att skapa ord som man behöver. Svartsjuk och dess motsats – vitfrisk. Det är ord det. A-M

Kommentarer är stängda.