Känner mig ibland som ett ensamt knytt

Att följa de lärarkandidater som färdiga tar tjänst som lärare är mycket viktigt. Då man är färdig lärare för att själv ha klass, skapa undervisningar och hålla i allt det man ska hålla i är en utbildning för sig.

– Jag känner mig som ett ensamt knytt ibland, säger en färdig lärare. Jag vill vara lärare men kunde inte föreställa mig hur svårt det är. Undrar om de som talar om skolan egentligen vet vad de talar om eller om de faktiskt är så att de har varit lärare.

This entry was posted in Läraren inom mig, 2014. Bookmark the permalink.

One Response to Känner mig ibland som ett ensamt knytt

  1. Elin says:

    Hej Anne-Marie!
    Tack för samtalet på SETT-mässan. Och tack igen för dina texter som hjälper nykläckta lärare som är vilse i lärardjungeln. Hälsningar, Knyttet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.