Borlänge igår och tack idag

P1240205

Igår var jag och föreläste i Borlänge. På tågstationen blev jag mött. Så varmt välkomnad. Lunch, vacker lokal att föreläsa i, varma gester för att det skulle bli så bra som möjligt, och när de som kom skulle lyssna var jag glad som en lärka. Då jag reste hem blev jag ledsagad till tåget. De som följde vinkade av. Vinka. Vinka. Och jag lämnade Borlänge med Borlänge varmt i åtanke. Tack alla lärare som bidrog till föreläsningen, med engagemang och gehör.  Tack!

This entry was posted in Föreläsningar jag ger. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>