Plingeling

Körling fotograferar 2010

En stund med champagne och choklad. Så kan man fira sina avslut och skåla för sina nyheter. Det gjorde jag ikväll. Chokladen var ljuvlig. Champagnen var en gammal änka. Men det gjorde ingenting.
Plingeling!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Plingeling

  1. Plura skriver:

    När du säger champange och choklad blir man smått sugen. Kommer dock att tänka på en annan kombination – whisky och jordgubbar – som jag testade första gång i ett muntert sammanhang som förfest!!

    Jag lovar det är njutbart!

  2. Anne-Marie skriver:

    Mjölk och pepparkakor är också gott, varm choklad och knäckebröd är finemang. Allt är gott om man är i rätt sällskap. Jag har alltid gillat skolmaten. Den jag åtnjutit tillsammans med eleverna. A-M

Kommentarer är stängda.