Wikipediaundervisning – till varenda lärare, skola – ja till oss själva

Detta mycket välskrivna och utmärkta förhållningssätt och undervisninginnehåll bör varje lärare känna till, förmedla och undervisa om. Vissa blogginlägg borde få lösbladsspridning så att de hamnar på väggarna i lärarrum, rektorsexpeditioner, i föräldrabrev och utvecklas till aktivitet hos alla studenter, elever och ja… också hos mig själv. Handen är på hjärtat … vad visste jag innan jag läste Kristina Alexandersons undervisning om Wikipedia.

Fick jag skulle jag ta hela inlägget hit och göra det klickbart tillbaka till Kristina Alexanderson. En reflektion i sammanhanget – nätet är generöst. Det fungerar så. Vi får något av en lärare, i detta fall Kristina, och tycker vi om det vet jag att en kommentar är det vackraste gensvar en bloggivare kan få. Skriv något när ni ändå är där och hämtar hem informationen om en av de viktigaste undervisningarna – den om källan och Wikipedia.

Det här inlägget postades i Frågekonsten, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen, Lektioner och lektionsförslag och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Wikipediaundervisning – till varenda lärare, skola – ja till oss själva

  1. Pingback: Tweets that mention Wikipediaundervisning – till varenda lärare, skola – ja till oss själva « Anne-Marie Körling -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.