Ticketack! Det är som en gåva!

”Vill tacka för god och tankeväckande läsning i sommar. Dina ord har följt med mig vart jag gått. Din blogg har lästs på bilfärjor, flygplatser, stränder, segelbåten och många andra platser. Just nu får jag t.ex. pedagogisk livs samtidigt som jag får manikyr. 🙂

Tack Ann-Marie! ”

****************

Som ett litet gensvar kan jag berätta att jag har skrivit från ett och samma ställe! Det kanske låter märkligt. Alltid ifrån mitt hem och från favoritplatsen i det stora fotöljen.

Det här inlägget postades i Mina läsare och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.