Pedagogisk diskussion i Körlings kök

Idag hade jag pedagogiska diskussioner i mitt kök. Min allra första bloggkollega var här och vi diskuterade bland annat diagnoser och hur man kan verka för ett innehåll då eleverna har grava funktionshinder. Jag fick många, många tankar. Och det ville jag ha.

Det här inlägget postades i Pedagogik, Skolorden och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Pedagogisk diskussion i Körlings kök

  1. Kersti skriver:

    Där finns det verkligen mycket att fundera kring. Nu i höst handlar det om att skapa struktur och att verka för att eleverna själva får verktyg som hjälper dem att hålla sig på banan. Verktyg som hjälper dem att komma ihåg vad det är de ska göra och när. En utmaning som vi kommer att klara tillsammans, eleverna, lärarna och så jag arbetsterapeuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.