Någon annan är ”hemma-hos-mig”

Läs hur IT-mamman huserar hos mig! Nu är jag hemma hos mig själv, frysande, i tjocka täcken, och sveper in mig i den värmande sjal som väntade mig. Hur kunde hon veta att jag skulle behöva den så mycket denna dag? Jag behöver värme! värme! och mer värme!

Jag sveper in mig, sjal, täcke, yllestrumpor, bomullsord… och dricker en stor kopp svart kaffe.


Anne-Marie
,

som förundras över nätverk. En gång var IT-mamman ett ord för mig. Idag är hon ett ord som springer omkring, skrattar högt, bor i mina rum då jag är bortrest, kokar kaffe i mitt lilla krypin – och inspirerar mig med sina ord i sina verksamheter. För några år sedan – innan nätverkandet kastade sina fina slingrande nät över oss alla – var hon ett ord. Nu är hon ord, handlingar, gester…

Det här inlägget postades i Autodidakten, Läraryrket och lärarrollen, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Någon annan är ”hemma-hos-mig”

  1. IT-mamman skriver:

    Det var det finaste… Vad vackert. Jag blir riktigt rörd. Kram!

    En varm sådan.

  2. Pingback: Ett annat perspektiv at IT-mamman

  3. Anne-Marie skriver:

    Det är fint. Jag sitter och värmer mig med den sjal du lämnade. Om du kunde ana så väl jag behöver den. A-M

Kommentarer är stängda.