Situationsanpassat bemötande

Utbildning av handledare i kundanpassat och situationsanpassat bemötande

hittade jag hos Kungliga Biblioteket. De har en kurs som heter så. Jag tänkte genast på en kurs i samma sak i skolans värld. Jag gillar ordet situationsanpassat. Det gör att man hamnar i rummet och i tiden. Här och nu med andra ord!

Jag har också så livlig fantasi att jag genast börjar konstruera episoder i det Kungliga Biblioteket som kräver situationsanpassat bemötande. Och då blir det mest roliga saker och helt tokiga sådana. Sådan är jag. Jag fyller säkerligen på med någon sådan berättelse senare idag. Bara för att det är så roligt att hitta på situationsanpassade berättelser. De kräver ju mottagarhandlingar. Skapar möten. Tänk!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Lektioner och lektionsförslag, Strategier, Styrdokumenten, Värdegrunden, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.