Bästa Strindberg … jag promenerar i takt med dina ord!

Ja, ordet är fritt. Ibland är det så fritt att det hamnar i stenens form. Varje steg på Drottninggatans övre del är en tur i orden och aldrig i någon marginal. Jag tycker gatan är en läsbar plats. Varje steg vi tar är i ordriket. Jag känner mig som en drottning. Min egen. Och där orden är där är jag.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bästa Strindberg … jag promenerar i takt med dina ord!

  1. Plura skriver:

    Ordets drottning har vandrat på ordets gata – Drottningatan upp mot Tegérgatan och den klassiska Strindbergsadressen.

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Tack bästa Plura för vänliga ord. Anne-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.