En plötsligt nyfikenhet – ta en tårtbit!

Hej kära läsare!

Jag blev plötsligt så nyfiken på vem du är! Jag fönstershoppade en prinsesstårta häromdagen. Och av den skär jag mig en bit som troligen är 5% av tårtan. Hur många procentenheter tårta vill du ha, äta eller sukta dig själv med?

Skriv en liten hälsning! Så jag vet att du var här!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på En plötsligt nyfikenhet – ta en tårtbit!

 1. Monica skriver:

  Hej Ann-Marie!
  Jag skulle gärna ge dig en tårta för jag tycker att du är värd den och lite till. Jag gillar att gå in på din blogg och läsa dina tankar och åsikter. Du har många kloka tankar och jag önskar att jag någon gång får möjlighet att lyssna när du föreläser. Tack för att du delger oss dina tankar.

 2. Mib skriver:

  Hej!
  Ja jag är ju här då och då förstås! Gillar att läsa om alla dina pedagogiska tankar! Jag är ju själv lite nörd när det gäller sånt även om jag inte jobbar i skolans värld längre, men jag har ett barn i skolan. Han är tonåring och går andra året i gymnasiet. Snart är han 18 och då ska man stå på sig som förälder för att plötsligt få veta saker som förut varit självklara att man tagit del av…. Hm… vi får se hur det blir.
  Klart jag vill ge dig tårta!
  Själv borde jag låta bli för jag är tyvärr lite överviktigt…. men just den där som finns på bilden är jäkligt god hörrödu!
  Så jag tar nog en liten bit alla fall. Tack tack!

 3. pippi skriver:

  A-M!
  Jag tar rosen 🙂
  Som du vet så läser jag dig, varje dag!

 4. Lotta skriver:

  Jag tar gärna en bit! Ja, av rosen alltså…. ; ) Spenderar värdefulla minuter här varje dag. Sätter igång hjärnkontoret. Tack Anne-Marie för allt bränsle till diskussionselden! / L

 5. Jesús skriver:

  Tack sâ mycket, Anne-Marie!

  Allt gott!

  Jesús

 6. thord wiman skriver:

  Hejsan!
  Jag är kvar här i ordens rike och sörplar gärna en kopp
  tillsammans med dig.
  Nej, till Sessan men kyllä kiitos till en finsk pinne med strödd
  hackad mandel uppå.
  Mums!
  Hej!

 7. Carina Bergström skriver:

  Hejsan
  Tittar in till dig titt som tätt och förundras över din klokhet. Så enkelt allt är när det kommer från DIG. Det finns så mycket bra här hos dig, en uppslagsblogg helt enkelt. Nytt ord eller….uppslagsblogg

Kommentarer är stängda.