Toalettorden!

Gör din egen toalettrulle, skriv in några snälla ord, slå om en rosett och ge till den du tycker om, här har jag givit en specialgjord toalettrulle till en liten en, och det blev läsande av... i arkvis! Anne-Marie Körling hittar på!

Gör din egen toalettrulle, skriv in några snälla ord, slå om en rosett och ge till den du tycker om, här har jag givit en specialgjord toalettrulle till en liten en, och det blev läsande av... i arkvis! Anne-Marie Körling hittar på!

Jag har just nu en krönika i tidningen VI LÄSER. Det är en krönika om att läsa på toaletten.

Alldeles nyss var jag hemma hos två små. Då specialgjorde jag en toalettrulle med passande ord för en liten en. Den lilla rev försiktigt av varje ark och läste varje ord jag skrivit.

Sedan gjorde liten en egen toalettrulle och gav till sin kära pappa. Så kan det gå när man ordar på rätt ställe.

Jag ordade och orden fick fart! Det är bra.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten, Visionerna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.