Anne-Maries adventskalender: December två

JAG FÖRSTÅR INTE NÅGONTING... MEN JAG TÄNKTE ATT JAG KUNDE SKÄNKA IVÄG DENNA SOM EN SLAGS LUCKA TVÅ DECEMBER 2009 FAST FRÅN 1909! GÖR DET NÅGONTING?

JAG FÖRSTÅR INTE NÅGONTING... MEN JAG TÄNKTE ATT JAG KUNDE SKÄNKA IVÄG DENNA SOM EN SLAGS LUCKA TVÅ DECEMBER 2009 FAST FRÅN 1909! GÖR DET NÅGONTING? OM NI UNDRAR VAR LUCKA ETT ÄR SÅ FÅR NI LETA ELLER HITTA PÅ EN EGEN. OCH DET VORE JU GANSKA SÅ UNDERBART. DÅ KUNDE NI STARTA EN EGEN ADVENTSKALENDER FÖR NÄSTA ÅR... SÅ BRA OCH FINURLIGT!

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Anne-Maries adventskalender: December två

  1. Plura skriver:

    Låter bibliskt… människan ska inte leva allenast av bröd….Det finns något juliskt evangeliskt utanför det timmliga och stundliga tolkar jag lucka 2!!! Det hände sig i den stunden att alla skulle skattskriva sig…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.