Fynd på loppmarknad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla dessa fotografier på loppmarknader. Jag höll i dessa två fotografier och tänkte länge på just dessa människor. Vilka berättelser har försvunnit med dem och vilka berättelser kan vi berätta som hittar dem på ett vingligt bord på en loppmarknad? Varför finns dessa fotografier just här? Nu?

Jag klappar den gamla tantens kind med mitt pekfinger och tittar noggrant på den man som har en aning sorgsna ögon. Jag undrar vem han blickar mot och varför detta drag av sorg? Jag kan läsa av fotografierna fel. Jag kanske står och tittar in i mig själv.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.