Om lärare – hörde jag rätt?

Jag befann mig mitt i någonting som absolut inte hade med läraryrket att göra. Låt säga att jag var mitt i stan. Jag hörde diskussioner om lärare, skolor och allmänt skolprat. De som talade var föräldrar. De talade så gott om skolan deras barn gick i, om lärarna som lärde deras barn. Jag satt där och väntade … men nu kommer väl den svidande kritiken? Men icke sa Nicke. Där satt föräldrarna och skröt om sina skolor, så stolta och nöjda. Jag tänkte att just detta behöver komma ut i debatten.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Om lärare – hörde jag rätt?

  1. Sandra Wissting skriver:

    Tack, A-M! Ja, det behövdes. Alla små strössel av positivism behövs för att väga emot alla dumheter som skrivs nu…

  2. Kersti skriver:

    Mera sånt!

Kommentarer är stängda.