Semester: Regn del 2

Det fina med att fotografera är att regnvädret ger så fantastiskt vackert ljus och massor av speglar. Därför är regnet inte så farligt. Att jag sedan står där med våta fötter och blöta kläder är en helt annan sak. Regnet får mig också att fantisera: Hur ser det ut här då det är soligt? Vilka sitter här då? Jag försöker vara positiv. Det går bra så länge jag är inomhus.

Det här inlägget postades i Semester och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Semester: Regn del 2

  1. Du är en skicklig fotograf Anne-Marie. Jag har en konstnärlig dotter (min äldsta) och hennes fotografier får liksom dina betraktaren att se mer än man gör med sina egna ögon. Det är en riktig gåva.

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Tack Helena. Kan jag se din dotters fotografier? Blir nyfiken. Jag älskar min kamera, fullkomligt älskar den. Som att ha något värdefullt att minnas med. Och så får jag mina ögon att ständigt leta efter infallsvinklar. Må gott, A-M

Kommentarer är stängda.