Lärare ska också få gå med raka ryggar!

Det som gäller för elever gäller också för lärare. Lärare ska få gå igenom läraryrket med raka ryggar. Lärare ska få uppleva sin unika yrkesprofession i en skola som ska verka för demokrati och generositet. Lärare ska få uppleva att växa med sin yrkesroll och förstå sin betydelse för det livslånga lärandet. Också detta ska uppmuntras hos läraren!

Och jag tänker att många många lärare gör just detta. Sommarlovet har inte inneburit bara vila och vifta med tårna, jag vet många som lusläst läroplanen Lgr 11 och som går på museum för att hitta på nya underbara lektioner, eller plockar med sig grejor från någon aktion bara för att eleverna ska få uppleva, dela och lära. Vilka skattkammarhjärnor finns inte i läraryrket!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lärare ska också få gå med raka ryggar!

  1. Susanne Bernlind skriver:

    Jag tänker, jag njuter, jag funderar, jag läser din blogg en gång till….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.