Kepsdiskussionen – en svunnen diskussion

Kepsen? Ja, kan vi inte begrava denna diskussion en gång för alla. Det är en fostransfråga och ska vi diskutera något så kan det vara just vår syn på fostran och hur vi fostrar och varför. Att hamna i en petig sakfråga är inte konstruktivt. Alldeles för många gånger har lärarrum kokat av ilska och delat lärare i läger. Vi har så många andra frågor som kan bli till stora och viktiga diskussioner och som på sikt gör att kepsens fråga blir försvinnande liten. Kepsdiskussionen bidrar till att sätta skolan i stå!

Det här inlägget postades i Klassrummet, Pedagogik, Sorg, Strategier, Värdegrunden, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.