Precis då jag hängde med mitt pedagogiska huvud…

… och kände mig ensam damp det ned en pedagogisk rad på min mobil. Det stod: Jag tror du får många lärare att känna sig mindre ensamma. Det var som om jag fått något vackert, som ett pärlhalsband att klä mig i för några minuter. Jag tittade på orden och tänkte – jag ska ta dem till mig – och sedan möta verkligheten igen. Vi behöver verkligen ge varandra ord som lyfter upp, verkar för framtid och som vill oss väl och gott. Det gäller oss alla. I bara farten köpte jag tre paket kakor. Dem ska jag förse dem jag strax kommer att lyssna till.

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Precis då jag hängde med mitt pedagogiska huvud…

  1. Pippi skriver:

    Anne-Marie!
    Jag behöver ett pärlhalsband!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.