Tack Ingvar!

Jag kan bara ur mitt djupaste pedagogiska hjärta tacka för ett ämne, för matematiken. Idag träffade jag min matematiklärare vid dåvarande lärarhögskolan i Stockholm. Och återigen flödar min kreativitet och glädje i det matematiska. Om skolan har betytt skillnad för mig så har också Lärarhögskolan inneburit skillnad för mig. Jag fick ett helt ämne, ett avskytt och hatat, att bli det roligaste jag någonsin upptäckt. Och samtidigt den stora sorgen över år av grundskolematematik som ständigt givit mig en känsla av att jag inget kan.

Det här inlägget postades i Matematikundervisning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tack Ingvar!

  1. Härligt! Mina barn har alla haft turen att träffa riktigt bra mattelärare någonstans på vägen. It makes all the difference.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.