Ska vi lära av SJ?

SJ´s kampanj om hur SJ utbildar i verkligheten får mig att stanna upp och tänka. Bilderna på de glada människorna i reklamen och så texten om att ”alla skrattade min kollega skrek åt mig att jag var oduglig och borde skaffa mig ett annat jobb”.

Det handlar om att bemöta och lära sig handskas med påhopp, ilskna människor och kollegor förstår jag. Det handlar också om att kunna gå rakryggad genom saker och ting. Jag tänker att vi lärare kanske ska göra rollspel och pröva att stå för vår sak, börja prata utbildning och det som ligger vi kan och är utbildade till. Kanske vi ska lära oss svara upp mot påhopp och saker som bidrar till att trycka ned läraryrket i skorna?

Jag funderar gladeligen hur vår reklam skulle kunna se ut! Tjohej!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ska vi lära av SJ?

  1. Pingback: Ska vi lära av SJ? | Anne-Marie Körling | Tågpendlarns journal | Scoop.it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.