Adventskalendern 1

Vaktmästaren sitter och grinar illa efter ett Allanupprop i skolan. Det är det där med tomtedräkten. Den är försvunnen och rektorn har efterlyst den. Rektorn vill att den kommer fram, dammas av sedan förra julavslutningen i skolan, och … det är bara det att den är borta! Vaktmästaren har nu ropat ut i hela skolan:

”Den som vet var rektors tomteutstyrsel är bör genast höra av sig.”

Vaktmästaren gillar inte att efterlysa saker och ting som han själv inte slarvat bort. Nu sitter han där han sitter och surar. Vad vaktmästaren inte vet är att den gulliga mattanten Berta har ett finger med i spelet. Vad får ni veta i lucka nummer två.

Det här inlägget postades i Kalendrar av alla slag. Bokmärk permalänken.

1 svar på Adventskalendern 1

  1. Pingback: Adventskalendern 2 | Anne-Marie Körling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.