Vänd och vrid på allt

Vänd och vrid på allt. Det välbekanta kan bli obekant, det obekanta välbekant. Vänd på självklarheter och fråga om det som vi tror att alla kan. Föreställningarna kommer upp i ljuset och där kan vi möta dem. Jag hade en lektion i hur man läser ut ett ord och hur strategierna kring den läsningen såg ut. Jag trodde att lektionen skulle bli kort och att eleverna inte skulle vara intresserade. Men det visade sig att eleverna blev otroligt engagerade och de lärde sig av mångfalden lösningar att de också kunde byta strategier för hur man gör saker och ting. Då lektionen var över bad eleverna om ytterligare en, och ytterligare en. Och jag som trodde …

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.