Lärartyckets fjärde inlägg – och jag lyfter fram ett litet stycke!

Jag är en nykläckt lärare. Kanske har jag inte ens kläckt. Jag är en puppa. Det är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Vetskapen om att jag kommer att utvecklas. Bli bättre. Blomstra. Vi ska blomstra tillsammans, eleverna och jag. Det känns bra. Det känns rent av inspirerande. Jag har åratal av lektions- och terminsplaneringar framför mig och, viktigast av allt, jag har åratal av elevmöten framför mig.

Jag känner pedagogisk glädje! Tack för inlägget! Läs om upplägget och delta gärna i bloggstafetten. Jag räknar stenhårt med att vi blir 100 stycken lärare som skriver.

Det här inlägget postades i Lärartycket, Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.