Sommarlov imorgon – avslutningstalen kan ni hämta här!

Jag slår besöksrekord – och jag förstår att ni behöver tal. Använd mina. De är skrivna för att stötta, utmana, vara bollplank för idéer och att ta till skolan. Berätta gärna hur du använde talen. Det är roligt att få gensvar!

@Korlingsord Läste din sommardikt på vår avslutning-vilken succé! Tack för den!!! 🙂

 

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sommarlov imorgon – avslutningstalen kan ni hämta här!

 1. Monica skriver:

  Tack för tips till avslutningstal. Lånade matematiktalet och gjorde om det utifrån vår lilla skola. Fick själv en fin avslutningspresent av min chef som berättade att du kommer att komma till vår samt en närliggande skola och prata i augusti som upptakt till höstterminen. Ser fram emot att få höra dig prata igen.

 2. anna skriver:

  Hej !
  Jag var inne på din sida innan skolavslutningen och fick jätte bra uppslag på sommartal.
  Skrev om lite så bra för mig. Dert blev ett mycket lyckat tal. Så tack för att du delar med dig.
  (Jag lyckades inte få in kommentaren i juni så nu provar jag igen.) Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.