Lärartyckare möter lärartyckare!

Världen är så liten!
Har gått på utbildning i IKT. ”En lärartyckare” var med och föreläste. Jag gick fram till honom och sa att jag vet vem du är. Jag tog över stafettpinnen efter dig i Lärartycket. smile
Jätteintressant samtal över en kopp kaffe!
Kram A-M

Fick ett mail som jag publicerar här. Jag har tagit bort alla namn och platser. Jag tycker så mycket om den verkliga kontakt som texter etablerar och möjliggör. Två lärartyckare publiceras intill varandra. I verkliga livet tar de i hand och tycker till på plats. Hej HOPP!

Det här inlägget postades i Lärartycket. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.