Workingtime hero

Körling fotograferar 2010

Jag är tidigt uppe. Det första ord jag tänker är – jag är en slags hjälte. Tidshjälte. Trotsar idekänslan och tassar upp i vinterkylan. Det är arbetsdag, den första denna termin. Det är minus 41 i Hemavan. Jag är glad att jag är hemma där jag är. Här är det runt minus 7. Jag tänker på bygget jag följer. Det är ännu inget skyddande hem. Blir det vind fördubblas kyla. Vi kan hjälpas åt att se till att det inte blåser så kallt runtomkring varandra. Den värmen kan vi själva bjuda på.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Workingtime hero

  1. Plura skriver:

    Som gammal byggare vet jag att innan -15 grader C kan man bygga. Hur d-j det än är. Annars skulle en hel industri, som motsvara ca femton procent av BNP stå still just nu. Och vad skulle inte det betyda. Ditt spaningsobjekt skulle få problem!!!

    Några proffs funderingar sedan anno datzumal från Plura.

Kommentarer är stängda.