Besöka boklådor och titta på pedagogisk litteratur – skrämd är jag!

Jag besöker alltid boklådor då jag är på resor. Att besöka boklådor är att se vad som fokuseras på och vilka böcker som efterfrågas. I en boklåda fann jag rubriken Homeschooling – alltså att skolan är något som måste äga rum hemma – och jag tror det är en trend att föräldrar skolar sina barn för skolan och för att barnen ska klara skolan. Varifrån den stressen kommer är nog bra att undersöka? Varför denna skolstress? Nåväl. Jag fann de frontade böckerna – de handlade uteslutande om ADHD. Jag visar er ett axplock här. 

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.