Att vända på klacken

Körling fotograferar 2010

Kan det uttryckas mer positivt tänkte jag då jag for fram över stock och sten, gator och vägar, kullerstenar och alla orden. Vaddå mot? Vaddå spärrkiosk? Vaddå? Kiosk är det enda som signalerar något gott i det här meddelandet. Mot är väl en riktning men jag läste det som  en protest mot ordet spärrkiosk. Jag gillar inte ordet spärrkiosk. Jag gillar inte ordet spärr heller. Jag vände helt enkelt på klacken och tog en annan väg. För – något helt annat!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten, Ordförrådet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Att vända på klacken

 1. Mib skriver:

  Ursäkta en dum fråga… Men vad är Spärrkiosk för nåt?
  Och så en annan fråga; jag tycker din blogg är så bra så jag undrar om jag får länka till den från min blogg (som just nu är mindre bra, men ändå…)?

 2. Anne-Marie skriver:

  Hej trogenläsare Mib, Din fråga är bra och den tänker jag inte besvara för jag vände just på klacken och gick åt andra hållet. En liten sak… jag tillåter mig att använda ditt blogginsvar som en pedagogisk liten vinkel – du ska inte jämföra, du ska vara stolt över det du gör, du ska inte låta någon värdera din blogg, och du ska inte nedvärdera din blogg det minsta i din fråga till mig. Jag lär mina elever att inte självskatta åt någon annan, det vill säga till mig innan jag fått läsa utan förvärderingar, jag vill heller inte ha några eftervärderingar och jag arbetar stenhårt med att få eleverna att förvalta sina arbeten väl, de ska utvärdera mot mål vi har satt upp och inte låta mig få arbeten som är värderade – här är mitt djävla skitarbete… läs min krönika om det – se i bloggens överkant under krönikor och klicka på djävla skitarbete… så förstår du. Du får gärna länka till min blogg från din – det glädjer mig att få vara ett namn hos dig. Anne-Marie

 3. Mib skriver:

  Hej igen Anne-Marie, och TACK så jättemycket! Nu har jag fått lite inspiration här… Har dock inte riktigt tid med denna inspiration – typiskt! Men nån gång kanske mina tankar kommer nånstans. Nu ska jag äta lunch med min dotter och förhoppningsvis sonen och sen ska jag träna med min dotter och sen ska jag och sen ska jag och sen ska jag… hehe… och så har jag en dator som bara hänger sig så jag måste starta om den HELA tiden. 🙂 Livet leker med andra ord (lite ironiskt, men jag är inte nere i depp just nu) Ha en bra dag. Kul att jag får länka dessutom.

Kommentarer är stängda.