Käka matematik

Idag åt köpte jag mig en påse godissnören. Det kändes fånigt att äta dem offentligt. Jag skyndade mig hem ifrån affären och nu har jag ätit… flera meter… men de är milimetertunna…

Jag ska dessutom slörpa i mig 2 dl och en gnutta till av svart kaffe, och äta en smörgås som har en area av 7cm gånger 4 centimeter. Då jag har tagit en tugga får man räkna bort den tuggan i procent. Sen kan man ju äta uppalltsammans utan att räkna ett smack på det.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Käka matematik

  1. Pingback: Äta matematik « Matematikundervisning.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.