Ge undervisning, gör om den, ge den igen

Om eleverna inte förstår kan det vara av vikt att undervisa igen. Det är inget misslyckande utan snarare en lyhördhet för elevernas lärande. Det är spännande att diskutera hur eleverna förstår när de inte förstår det vi vi lära dem. Eleverna är så hjälpsamma och vill gärna diskutera hur läraren ska göra för att lära dem. Vi måste också utvärdera alla lektioner och med fokus på elevernas lärande. Inte görande.

Skärmavbild 2013-09-07 kl. 08.31.47

Det här inlägget postades i Inkludering, Klassrummet, Kommunikationen, Lektioner och lektionsförslag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.