Svarta hål

Det är nästan magiskt att se universum och hur forskare tänker kring svarta hål.  Det omöjliga att föreställa sig. Energin som äter upp sig själv och att Einsteins teorier var så enastående och förklarande.

Det är lika mycket energi  att sända meddelande till någon som inte svarar eller söka kontakt där kontakten aldrig besvaras. Det är också energi som äter upp sig själv. Jag tror vi ska vara rädda om oss själva där vi anar svarta hål.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Svarta hål

  1. Plura skriver:

    Visst är svarta hål intressanta och energislukande. De finns både i relationer till andra som inom oss själva. Och den värsta sorten är väl de inom oss själva.

    Det intressanta med Einstein var att han hela livet, efter sin upptäckt, försökte matemaiskt bevisa ett helhetssammanhang men aldrig lyckades.

    Viktigt att bevaka de svarta hålen och inte tro att vi desperat kan söka kontakter som inte leder någonstans.

    För det är så sant du säger Anne-Marie, det är för mycket energi lagt i att sända något som inte ger energi tillbaka!

  2. P skriver:

    Svarta hål…..bottenlösa,smärtsamma hål.Skapade av sorgen, längtan och skammens energiska tärande på minnet av plågsamma mänskliga felsteg. Stor energiåtgång för något som inte går att sona. Tänk att energin alltid är flödande i såväl postiv som negativ bemärkelse. Var tar människans energi vägen när våra kroppar slutar alstra energi? Var????

  3. Anne-Marie skriver:

    Hej – jag såg ett otroligt intressant program som UR sände, det handlade om svarta hål och den enorma energi dessa alstrade och med oerhörd kraft, och jag tänkte på den energi som handlar om att söka kontakt och inte få den besvarad, hur mycket energi det kan skapa. A-M

  4. Anne-Marie skriver:

    Energiflöde måste cirkulera – återkomma – annars är det en märklig energi. Den äter upp sig själv. A-M

Kommentarer är stängda.