Löning, bokinköp och en bok för mig.

Då man är i en bokhandel är böckerna för alla. Då man köper en bok så är den till köparen. Då jag köper böcker är de till mig. Jag känner mig lycklig över mina bokpåsar och att jag kostar på mig att köpa böcker. Dessa köpte jag idag:

  • Tor Wennerberg; Själv och tillsammans, Om anknytning och identitet i relationer, Natur och Kultur, 2013
  • David Eberhard: Hur barnen tog makten, 2013
  • Alice Munro; Brinnande livet, 2013
  • Alice Munro: För mycket lycka, 2013
  • Alice Munro; Nära hem, 2013
  • Alice Munro; Kärlek vänskap hat, 2013
  • Jonas Hassen Khemiri; Jag ringer mina bröder, 2013
  • Frida Nilsson; Jagger, Jagger, 2013

Det känns som jag bär på något tungt och viktigt. Det känns som jag bär på något lätt och viktigt. Det känns otroligt lätt att bära på de tankar jag kommer att få av dessa böcker. Allt håller jag inte med om. Men jag måste läsa trots allt. Annat behöver jag för fantasi. Tor Wennerberg har jag läst noggrant tidigare. Ser fram emot att möta det han skriver om denna gång. En barnbok måste jag läsa för att förstå hur barn förklaras genom författarna.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.