Lördageri!

DSC_9128

Kaffekoppen och kaffet!

Datorn och skrivandet!

Lördagen och jag!

Jag blickar ned i det svarta kaffet! Det är inte avgrundssvart. Det är ljus i mörkret! Det är det alltid. Kanske behöver jag se att det är så svart som det är för att skaffa de rätta redskapen för att skapa ljus. Så nu ska jag ut på inköpartur och detta står på listan:

 • ficklampa!
 • stearinljus!
 • strålkastare!
 • värmeljus!
 • miljövänliga glödlampor!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Läraryrket och lärarrollen, Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lördageri!

 1. Jesús skriver:

  En intressant lördagsbild och fundering: Det är ljus i mörkret! (Det finns ljus i mörkret!)

  Albert Einstein sade nâgon gâng. ”In The Middle Of Difficulty Lies Opportunity” Vackert va?. Ja var för mânga âr sedan i Atlanta, USA, och sâg i en butiks hylla nâgonstans en konstgjord sten (i plast) med den fras. Jag tyckte väldigt om den (frasen). Och dâ köpte jag ”stenen”. När jag ser den hemma tycker jag att det är en ordentlig tanke. Den fâr stâ nâgonstans i varje skola!

  Allt gott, Jesús

  PS Jag skickar till dig ett foto utan copyright

 2. Lena T skriver:

  Hoppas du fick tag på en ficklampa med vev -alltså en som du inte behöver byta batteri i, du bara vevar och din rörelseenergi laddar batteriet. Bättre än solcellslampor i vårt klimat! Finns på en butik på Söder! Dyr i inköp -ja. Men på lång sikt…Kram från miljömuppen LT

 3. korlingsord skriver:

  Japp – solcellslampa… det stjäl inte någon energi alls/Anne-Marie

Kommentarer är stängda.