Slutligen är det där läraren är, där eleven är och där innehållet är

Körling fotograferar 2012

Jag kommer snart med en ny bok. Den heter ”Läraren inom mig”.

Jag skriver om det jag själv grubblat på, dilemman som uppstått, känslorna inom mig, av misslyckanden, skam, sorg, glädje, upptäckter och nyfikenhet. Jag har försökt skriva om det där som alla vill komma in i och påverka. Det som sker mellan lärare, elev och innehåll. Vi får många förslag på hur vi ska göra då vi är där och förändringar som kan ske sker där vi gör dem. Allt handlar egentligen om det som sker mellan lärare, elever och innehåll. Finns det inget innehåll finns det ingen specifik lärar- och elevrelation. Ja, jag försöker berätta om detta; Om det inre inom läraren och det inre i klassrummet och om det som sker i det yttre mellan lärare och elev kring ett lärande objekt.

Boken kommer i mars/april 2014.

 

Det här inlägget postades i Läraren inom mig, 2014. Bokmärk permalänken.

3 svar på Slutligen är det där läraren är, där eleven är och där innehållet är

  1. Emma skriver:

    Jag ser verkligen fram emot din nya bok!

  2. Ankis skriver:

    Underbart att den kommer ut snart. Jag läser allt du skriver, så bra tankar, blir stärkt av dem.

  3. Anne-Marie Körling skriver:

    Så glad jag blir. Tack. A-M

Kommentarer är stängda.