Totalt solo i singelriket

DSC_9204

Ensamheten blir större på offentliga platser. Det fascinerar mig. Här är jag mitt i Stockholm. Inte en människa är runt mig. Jag färdas uppåt. Och blickar ömsom nedåt, åt sidan, bakom och framför, ja överallt. Det är folktomt. Ensammare än så här kan jag nog inte vara tänker jag. Solo i singelriket. Nej, mer ensam än så. Totalt solo i singelriket!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Totalt solo i singelriket

 1. Aron Solomon skriver:

  Detta är ett fantastiskt foto. Det är så mäktigt.

 2. Anne-Marie skriver:

  Hej – visst är det mäktigt. A-M

 3. Magda skriver:

  A-M> Fin bild! Ödsligt, mitt i storstaden. Så känner jag mig ofta. Ensamheten blir så mycket mer uttalad i det offentliga rummet, men också i den stora staden…

 4. Anne-Marie skriver:

  Jag älskar platser som är befolkade men plötsligt ödsliga. A-M

Kommentarer är stängda.