Gensvar på föreläsning!

Tack för en fantastisk dag!!!

En lång dag,många föreläsare tappar sitt fokus och publiken.Det gjorde inte du Ann-marie,du är en av de bästa föreläsare jag lyssnat på.Många ideér gav du mig som jag kommer att ta med mig till mitt klassrum.Jag är fortfarande mycket nyfiken på hur en dag,vecka ser ut i ditt klassrum.Välkommen tillbaka till Örebro i höst!!

och här är en till:

Tack för en otroligt inspirerande och tankeväckande dag! Aldrig varit med om något lika fängslande! Känner att sommarlovet kommer i vägen, vill ta mig vatten över huvudet :) och våga nu!

Tack!

Ser fram emot att höra dig igen i höst.


Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.