Medmänniska – Medlärare!

Jag fick ett så vackert litet meddelande från en av dem som läser här. Jag blev rörd. Jag tror det är för att de som försvinner ut ur läraryrket har mycket att ge oss andra, men också att läraryrket ständigt kräver något nytt av läraren. Med all värme…

Hej!
Jag följer din blogg med spänning varje dag, trots att jag nu inte får arbeta längre ( blev  pensionerad i vår).  Du har inspirerat mig att tänka i annorlunda banor och fått mig att se saker från andra håll. Nu vill jag bara tipsa om en artikel i the telegraph hur man tänker lösa disciplinproblem där! Det känns som om rottingen är tillbaka …
http://www.telegraph.co.uk/education/educationnews/7876134/Teachers-told-to-get-tough-in-drive-for-better-discipline-in-schools.html

**************************************

Artikeln bör vi absolut läsa – och tänka – Hur är jag som medmänniska? Och varför inte –  Hur är jag som medlärare?

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.