Detta inlägg har 1000 besökare…

Detta inlägg på min blogg har nästan 1000 besökare (har inte kunnat se sådant tidigare) … vore roligt om ni skrev något när ni var där och läste. Jag tänkte – tänk om det blev 1000 kommentarer också. Det var bara en tanke… det skulle vara så vänskapligt!

Ja, jag är lite nyfiken!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.

9 svar på Detta inlägg har 1000 besökare…

 1. Pingback: Tweets that mention Detta inlägg har 1000 besökare… « Anne-Marie Körling -- Topsy.com

 2. Christer skriver:

  Hej hopp! 🙂

 3. Mats skriver:

  Jo alla de här anonyma besökarna är en märklig gåta som retar nyfikenheten. Är du säker på att du verkligen vill veta?

  Det finns en frihet i att konstruera den ideale läsaren!

 4. Anne-Marie Körling skriver:

  Jag vet Mats! Men jag måste tillåtas vara just nyfiken. För att jag kan, vill och vågar.

 5. Lena skriver:

  Undrar vilket nummer i ordningen jag blev…? 😉

 6. Kerstin Sandberg skriver:

  Tycker om dina bilder…

 7. Lilian skriver:

  Kommenterar gärna och passar på att tacka för den inspiration jag får. Använder din blogg för att fylla på med energi. Eftersom jag känner släktskap när jag läser dina inägg (Ja, vi verkar för eleven!) är detta en utmärkt hälsokälla.

 8. Anne-Marie Körling skriver:

  Lilian, det där var gott att läsa. Ticketack. Önskar dig en god start på terminen med dina lärare och elever.

 9. sspirit skriver:

  ”Hälsokälla” – ett till fint ord för att beskriva detta blogg.

Kommentarer är stängda.