– Anne-Marie du skriver så mycket…

– Anne-Marie, du skriver så mycket… sa någon…

– Nej, jag skriver alldeles för lite. Jag har mycket mer att skriva om! svarar jag.

– Anne-Marie, du har så många idéer och jag hänger inte med, sa någon.

– Nej, sa jag, jag har för få idéer och om du inte hänger med så får jag idéer om hur du ska hänga med, tillade jag.

– Anne-Marie, du verkar vara på bloggen jämt, sa någon.

– Jag är alltid där, förutom då jag gör andra saker, som fikar med människor, fotograferar konstiga meddelanden under buskar och på lyktstolpar, äter middagar, arbetar med skolutveckling, föreläser, skriver någon krönika… så jovisst, alltid där, aldrig tid för något annat.

Det här inlägget postades i Intervjuer. Bokmärk permalänken.

2 svar på – Anne-Marie du skriver så mycket…

  1. Cecilia Bengtsson skriver:

    Jag läser, njuter och får större förståelse genom dina blogginlägg.Jag uppskattar att du delar med dig.Jag blir ständigt påmind om att barnens perspektiv är det viktigaste i skolan och i livet genom dina skrivna ord. Vill därför tacka dig för att du är så aktiv på din blogg och ser de små tingens betydelse i vardagen!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Men å så vackert skrivet – tänk – jag kanske behövde just dina ord Cecilia. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.