Mina läsare – en är just nu i Kina

Det är så att mina gensvarare och tyckare här på bloggen berikar mig. Jag tänker på Sspririt idag – Denna läsare är just nu i Kina och besöker förskolor och sänder en blogghälsning och omtankar därifrån. Jag tycker nätet är stort. Jag tycker mina läsare är fantastiska. Jag har så många trogna läsare och jag är innerligt tacksam över det. En del känner jag till väl, språket är en kontaktyta i sig, andra knackar på min axel ute i vimmlen och säger – Jag läser din blogg. Några har jag träffat – men allra oftast träffas vi här.

Om du vill och vågar och aldrig tidigare sagt hej… eller du är här ofta … skriv hejsan svejsan eller något sådant. Jag blir så glad över den lilla kontakten. Det räcker så – du behöver inte göra mer.

Jag vinkar härifrån!

Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.

5 svar på Mina läsare – en är just nu i Kina

 1. eric skriver:

  jag vet inte om jag hälsat. skickar ett hej i alla fall, och tackar för intressant läsning.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Hej Eric! Anne-Marie

 3. Veronica skriver:

  Hej Anne-Marie!

  Jag är här varje dag. Kan inte låta bli att inte läsa din blogg. Den ger mig många tänkvärda tankar. Vi träffades sist när du var hos oss på Runstensskolan. Exakt för ett par minuter sen kom posten med böckerna jag beställt. Vägen till skriftliga omdömen och Kiwimetoden. Ser fram emot att äntligen få läsa dom.

  Må så gott!
  Veronica

 4. Lotta skriver:

  Hej Anne-Marie!
  Jag läser så ofta jag får en stund över, jag funderar, kopierar och ska pröva massor när terminen drar igång.
  Hej hej!

 5. Anne-Marie Körling skriver:

  Åh så roligt, berätta hur det går sedan. Hej Veronica, Eric och Lotta, A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.