GOD, GODARE och GODAST JUL!

Jag önskar er alla en liten, vacker, snörik, matgod, prinskorvskryddig, hyacintdoftande, ljusvärmande, stjärnklar, tomtenisseflitig, pepparkakspigg, barrstickig, julklappssnörenknutnen, vänskaplig, tomteväntande, storgenerös, tidlös jul med problemfria nötter att knäcka och glitterögon att möta!

Ta hand om julen!

Det här inlägget postades i Mina läsare och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på GOD, GODARE och GODAST JUL!

  1. Cecilia Bengtsson skriver:

    Jag önskar dig, ordmästarinnan en god jul.

  2. pippi skriver:

    GOD JUL!
    God Jul min kära A-M, genom mina barnbarns glitterögon tänker jag på den glädje och omsorg dina dagliga ord ger mig.
    Med varmaste kramar till dig, från mig en trött lärare med solig önskan om ett härligt spännande 2011.

Kommentarer är stängda.