Att mynta begrepp – Mitt utvidgade lärarkollegium

Jag myntade detta begrepp för några år sedan och visp blev det ett ord som kunde beskriva det vi har åstadkommit ihop vi lärare på nätet. Jag ser detta begrepp dyka upp lite här och där. Känner mig som en mamma till några ord. Mitt utvidgade lärarkollegium uppkom ur min skattkammarskalle.

Det här inlägget postades i Lärarens språk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Att mynta begrepp – Mitt utvidgade lärarkollegium

 1. Anna Kaya skriver:

  Jag har verkligen tagit till mig det begreppet och jag tackar dig för det. Det är så tydligt. Så givande. Så bra. Fast nu menar jag kanske fenomenet i sig och inte bara begreppet.

 2. Morrica skriver:

  Ett superord, jag strösslar förtjust silverstjärnor över det och använder det titt som tätt

 3. Anne-Marie skriver:

  Och det är att begreppen blir använda som gör dem så stora. Det är att vi lärare kan mötas på nätet som gör att läraryrket kan diskuteras och samspelas kring. Jag tackar er för att ni finns och att mitt utvidgade lärarkollegium ger mig styrka. A-M

 4. Pingback: mellandags #skolchatt « You're no different to me

 5. Pingback: #skolchatt om det utvidgade lärarkollegiet « You're no different to me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.