Att uppmuntra lärare! Det värmer mer än ni kan ana kollegor!

Hej Ann-Marie!
Din föreläsning gjorde mig stolt över att jag är lärare och att det finns kollegor som du. Du gav mig många aha-upplevelser och användbara tips men framförallt så fick jag feedback på mitt tänk och lusten att omsätta det i praktik.
Ha det gott och välkommen tillbaka till Hallsberg.

Jag lyfte fram den här kommentaren från bloggen. Och detta värmer mig mer än någonting annat. Jag har fått flera mail om lärarlust och undervisarglädje och tilltro till yrket. Jag fick för någon dag sedan veta att jag genom att tala om lärarrollen, läraryrket och om eleverna fått en person att söka in till lärarhögskolan och utbilda sig till detta fantastiska yrke. Jag vill att vi ska ryggradsresa oss och se våra möjligheter i nytt ljus. Se till innehåll och relation. Till alla er som skriver till mig – från det kollegiala hjärtat Tack!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Att uppmuntra lärare! Det värmer mer än ni kan ana kollegor!

  1. Ulrika skriver:

    Undervisar på Hällsboskolan, spsm. Lånade tre verser från din sommarlovsdikt till en musikvideo vi gjort med barnen. Glad att jag hittat till din blogg!

Kommentarer är stängda.