Vackra människor och tack från en annan Körling

Detta med att få riktiga brev! Då jag kom hem idag låg två brev i brevinkastet. Med snirkliga handstilar visar kuverten en slags omsorg, ett påklistrat frimärke och så två okända avsändare. Det är avsändaransvar att redan innan berätta om vem det är som sänder in i mitt vardagsliv.

Båda breven var innehållsrika endast för mig. Det handlade om min farfar Felix Körling. Och de som skrivit har kommit i kontakt med min farfarshistoria via min blogg. Jag är nästan överväldigad. Sitter här och tror stort på människans stora omsorg om andra. För mig syns det just nu i två kuvert. Ödmjukt tackar jag.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Släkten Körling och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vackra människor och tack från en annan Körling

  1. Plura skriver:

    Nästa som det skulle platsa som en Hummelfigur, Children Körling singing ”Tre trallande jäntor”!!!!!
    Plura

  2. Maria skriver:

    Hej Anne-Marie! Felix var min mormors morbror, så du och jag är också släkt med varandra! Jag arbetar som kurator på en skola sedan 4 år tillbaka och kämpar fortfarande med att förstå skolans värld och min roll där. Inte helt lätt faktiskt. Jag tycker väldigt mycket om din blogg, som jag hittade när jag Googlade på Felix. Jag blir glad och inspirerad av nästan allt du skriver! Föreläser du för lärare på gymnasieskolor? Jag arbetar på ett IV-program.
    Hälsningar Maria

Kommentarer är stängda.