det är mycket FARLIGT det mesta!

Jag har ägnat helgen åt att gå igenom litteratur för pedagogik och lärande. Jag undersökte sedan hur farligt det är med det mesta. Jag blev mest rädd för att allt var så farligt. Jag såg områden som var ödsligt ensamma. Det var ingen som varnade för den ensamheten en sådan plats skapar. Borde ha varit varningstexter överallt. De kunde lyda:

OM DU SER EN MÄNNISKA – UPPFÖR DIG SOM EN MÄNNISKA!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på det är mycket FARLIGT det mesta!

  1. Mats skriver:

    Aj – just nu känns det som en berättigad varning och jag önskar att det funnits skyltar som kunde skydda Japans befolkning.

    Jag gillar ”mind the the gap”. Bry dig om skillnaden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.