Mats Olsson – Pojkarnas John Wayne

Läs här – jag blir alltid glad av Mats tankar. De är för övrigt inte så tysta!

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mats Olsson – Pojkarnas John Wayne

  1. Ingela says:

    Det gör väl inget att det är olika. Bara ifall ”olika” betyder: begränsat, inskränkt, orättfärdigt, mer eller mindre värt. Men det gör det ju inte. Det betyder bara att det inte är lika. Lika skulle för övrigt vara urtråkigt eller till och med outhärdligt när det gäller det mesta här i livet.

  2. Mats says:

    Tack för länken!

    Ibland tror jag att det finns en risk att jag överskattar utrymmet för provokationer inom skolvärlden. Men just nu är jag i Berlin och känner mig ganska osårbar.

    Ha en skön helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.