Mats Olsson – Pojkarnas John Wayne

Läs här – jag blir alltid glad av Mats tankar. De är för övrigt inte så tysta!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mats Olsson – Pojkarnas John Wayne

  1. Ingela skriver:

    Det gör väl inget att det är olika. Bara ifall ”olika” betyder: begränsat, inskränkt, orättfärdigt, mer eller mindre värt. Men det gör det ju inte. Det betyder bara att det inte är lika. Lika skulle för övrigt vara urtråkigt eller till och med outhärdligt när det gäller det mesta här i livet.

  2. Mats skriver:

    Tack för länken!

    Ibland tror jag att det finns en risk att jag överskattar utrymmet för provokationer inom skolvärlden. Men just nu är jag i Berlin och känner mig ganska osårbar.

    Ha en skön helg!

Kommentarer är stängda.